Jouw interieur weerspiegelt wie je bent. Wij presenteren jou graag onze collecties raamdecoratie en tapijten. En als het nodig is nemen wij er graag de schilderwerken bij. Gemakkelijk toch, alles bij één enkele leverancier. En als je vindt dat iets nog beter kan, dan weet je steeds wie je moet aanspreken. Paraplu’s, die kennen wij niet.

Raamdecoratie

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van unieke, functionele raamdecoratie. We zorgen voor een totale afwerking en ook herstellingen of onderhoud. Raamdecoratie vind je bij ons in alle vormen, systemen en kleuren: rolgordijnen, duorolgordijnen, 3D rolgordijnen plisségordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen en overgordijnen. Daarnaast bieden wij ook aluminium of houten jaloezieën, verticale jaloezieën en shutters aan.

We kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn in je woning. Je kan terecht in onze showroom en we komen zowieso ook aan huis voor de opmeting en de kleurenkeuze. Op die manier willen we je ontzorgen vanaf het advies tot lang na de plaatsing. Bij alle raamdecoratie kan je kiezen voor een manuele of gemotoriseerde bediening. We kunnen je raamdecoratie ook aansluiten aan je domoticasysteem.

Ontdek onze rijke collectie raamdecoratie.


Jackie and the Fish

Een schat van een tapijt in een doos

Het Jackie tapijt, het dunste ter wereld. Het wordt geleverd als een cadeautje op een serveerschaal. Het is licht, gemakkelijk te hanteren, te verplaatsen en te installeren.

Machinewasbaar op 30°, opvouwbaar en makkelijk schoon te maken, te onderhouden en op te bergen. Het ligt perfect plat op de grond, zonder spanningen, op zijn antislip ondervloer.

Het wordt geleverd in een doos, gewikkeld in zijdepapier samen met de ondervloer. Zoals een handtas.

Ontdek onze rijke collectie tapijten van Jackie and the Fish.