RDT helpt je graag verder met het plaatsen van zonweringen voor binnen- en buitengebruik. Wij zorgen voor de installatie van je terrasschermen, rolluiken of screens, manueel of geautomatiseerd.

De aarde warmt op en dat voelen we aan de temperatuur. Hittegolven zijn al lang geen uitzondering meer. Meer en meer investeren we in middelen om onze woning aangenaam koel te houden. Buitenzonwering is bijna onmisbaar geworden in iedere woning. Een aangename temperatuur in jouw woning en een heerlijk schaduwrijk terras, daar streeft RDT naar.

Buitenzonwering wordt aan de buitenkant van jouw ramen geplaatst en is hierdoor bijzonder effectief. De zonnestralen worden al tegengehouden voordat ze jouw ramen bereiken. Het glas in jouw ramen wordt niet opgewarmd, waardoor het binnen extra koel blijft. Ook voor een comfortabel en aangenaam terras is zonwering buiten een echte musthave.

RDT helpt je graag verder met het plaatsen van zonweringen voor binnen- en buitengebruik. Wij zorgen voor de installatie van je terrasschermen, rolluiken of screens, manueel of geautomatiseerd.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken kunnen perfect aangebracht worden op een bestaande woning zonder veel breek- en kapwerk.

Onze voorzetrolluiken zijn steeds gemotoriseerd. Geen elektriciteit voorzien? Niet erg, dan kan je kiezen voor een motor op zonne-energie.

Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

Voor meer info klik hier

Buitenscreens

Buitenscreens zijn voorzien van een rits aan beide zijden voor een strakke, betrouwbare hechting in de zijgeleiders en voorzien van een onderlat.

Onze buitenscreens zijn windvast tot 130 km/uur

Ook mogelijk op veranda’s!

Buitenscreens zijn steeds gemotoriseerd. Geen elektriciteit voorzien? niet erg, dan kan je kiezen voor een motor op zonne-energie.

Voor meer info klik hier

Luifels

Onze luifels met gesloten cassettesysteem schuiven uit met knikarmen. Ze kunnen bevestigd worden tegen de gevel, muur, balkon of dakspant.

Onze luifels kunnen voorzien worden van een lichtrail, ingebouwde verwarming, een uitrolbare lambrekijn en een windsensor zodat de luifel automatisch sluit bij hevige wind.

Niet mogelijk op zonne-energie of handmatig. Enkel elektrisch op het netstroom.

Voor meer info klik hier

Terrasoverkappingen

De terrasoverkapping is een draagstructuur waartussen de zonwering kan uitrollen en opgespannen worden. Dankzij het systeem geniet je niet alleen van een warmtewerend effect, maar kan het in de winter ook een bescherming bieden tegen koude, wind en regen.