Visio 20

Met een sterk 20mm aluminium basisprofiel en stevige hoeken in verstek, heeft het frame slechts een dunne 8mm tussenregel nodig. De Visio 20 is afgewerkt met SuperView gaas. Met de unieke borstelsluiting sluiten de Eosol Visio-vliegenramen perfect af en bieden de best mogelijke bescherming tegen insecten.

Visio 35

De Visio35 heeft het sterkst beschikbare profiel op de markt, waardoor er voor standaardafmetingen geen enkele tussenregel nodig is. Zowel van binnenuit als in het gevelzicht lijkt het alsof er geen vliegenraam aanwezig is! De standaardkwaliteiten van de Eosol Visio-reeks blijven
behouden: SuperView gaas, verstekhoeken, borstelsluiting, …

Revolux

Oprolbaar vliegenraam, geschikt voor de moeilijkste ramen.

Inklemvliegenraam

Unilux inklemvliegenramen zijn bij uitstek geschikt voor draaikiepramen. Het vliegenraam is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt.

Softfit

De ultradunne kunststof flens van de Unilux Softfit zorgt ervoor dat draaikiepramen beter sluiten. Het vliegenraam is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. De Softfit is bij uitstek geschikt voor draaikiepramen.

Veerstiftvliegenraam

Het Unilux veerstiftvliegenraam biedt de mogelijkheid om als vast paneel in een houten kozijn of muursponning te plaatsen. De borstel rondom het profiel zorgt voor een insecten-dichte afsluiting. Met een 4-tal veerstiften is de veerstifthor eenvoudig te plaatsen.

[contact-form-7 id=”79″ title=”Contactformulier 1″]